Лейди Гага реши да се върне към стария си стил, за

...
Лейди Гага реши да се върне към стария си стил, за
Коментари Харесай

Смела и естествена: Лейди Гага изненада всички с изпълнението си на Оскар-ите

Лейди Гага реши да се върне към остарелия си стил, с цел да извърши без грим и помпозно облекло песента " Hold My Hand " на церемонията по връчването на Оскарите през 2023 година

По време на неделното шоу по връчване на премиите носителката на " Грами " излезе на сцената за умерено и изчистено осъществяване на " Top Gun ": Maverick, която беше номинирана за най-хубаво достижение в региона на музиката, написана за филми (оригинална песен). Номинацията на Гага за песента беше измежду общо шестте номинации на кино лентата, управителен от Том Круз, които включват и премията за най-хубав филм.

Присъствието на Гага и твърдите ѝ вокали контрастираха с изчистеното облекло за осъществяването, което включваше единствено черна тениска, скъсани дънки и маратонки. Освен това тя пя без грим, а прическата ѝ беше обикновена френска плитка, написа People.

Актрисата от " Роди се звезда " показа песента с вдъхновяващо обръщение за общността и любовта.

" Това е надълбоко персонална ария за мен ", стартира тя. " Мисля, че всички ние се нуждаем един от различен. Нуждаем се от доста обич, с цел да преминем през този живот. Всички имаме потребност от воин от време на време - герои има на всички места към нас на неугледни места. Но може би ще откриете, че можете да бъдете собствен личен воин, даже и да се чувствате разрушени от вътрешната страна ".

Естественият неналожителен тип на Гага беше в изумителен контрастност с нейния блестящ отбор на аления килим. Преди церемонията тя притегли вниманието с рокля на Versace, която беше моделирана от супермодела Джиджи Хадид по време на неотдавнашното дефиле на марката за сезон есен/зима 2023 година в Лос Анджелис.

Роклята имаше мрежест корсет с дълги ръкави и корсетни панели, които гладко прекосяваха в пола с ниска талия, разкриваща фигурата ѝ.

lady gaga at the red carpet

2014 2015 2016 2019 2023
— Gaga Crave
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР